En sølvmedalje

Sola Julecup

Den 07.12 arrangerer Sola judoklubb julestevne. Bli med for god trening og litt julestemining

Lrdag 7. desember arrangerer Sola Judoklubb sin Jule Cup for alle judovenner, foreldre og konkurrenter. Dette er en juniorturnering for rene mellom 2004 og 2013, De sm mellom 3 og 5 r kan vise sin ferdigheter p egen mtte. Vi oppfordrer flest mulig til delta. I slike turneringer fr du erfaring, lrer noe og blir bedre. Vi har ikke spart noen utgifter og krefter for organisere store belnninger for konkurrentene, det er store flotte medaljer, pokaler for de tre beste klubbene og julenissen kommer og.

Turneringen foregr i den store hallen i Solahallen over vr Dojo, alle dommere med lisens er invitert. Hvis du har sprsml, kan du kontakte Adrian p tlf. 93950353

Julehelsing

15.09.2020
ENDELIG KAN VI TRENE IGJEN

Endelig kan vi f i gangtreningen igjen med strenge smitteverntiltak.

09.09.2020
TRENING HST 2020

Hei her kjem litt informasjon ang. klubben, oppstart ogtreningstider:
Me har venta p melding fraskulen om treningstider og oppstart. Vi kan no f starte opp i sm grupper barnog ungdom under 20 r. Fr me kan gjere dette m ein del p plass nr det gjeldsmitteverntiltak og trenere.
Klubben tar pgande Coronapandemi med plagte restreksjoner og smittevernstiltak p alvor, ting tarderfor diverre litt lang tid i disse dager.
Flg med p denne sida, meirinformasjon kjem etter kvart
14.03.2020
Alle treninger er avlyst
P grunn av den pgende situasjonen med Corona viruset vi alle treninger inntil videre vre avlyst