Siste planlagde gradering før sommaren
Sponsorar

Stemne i Haugesund 17. februar

Velfortente medaljar til alle

Me vart inviterte til Haugesund p eit lite barnestemne. Der deltok Timian i U13 og Victor, Hvard og Thea i U13. Alle gjekk fine kampar og fekk til mykje av det dei har vd p.

Thea i kamp
Judoklubb Stord har ikkje vore p stemne i Haugesund p mange r, s her mtte me mange utvarar som me ikkje har gtt mot p tidlegare stemne. Bde utvarar og foreldre hadde ein flott dag i bomberommet i Lotheparken, og gler oss til neste gong.

Takk til Kurt Nes som stilte opp som lagleiar.

Hvard kastar motstandaren og vinn kampen

12.06.2024
Judoavslutning p Hystad skole mandag 10.juni 1800 - 2000
Det var godt oppmte av barn, foreldre og besteforeldre samt trenere/ledere p judoavslutningen fr ferien. Totalt var det 58 som kom.
09.06.2024
Aktiv helg for judoklubben
Laurdag 8. juni har Judoklubb Stord hatt det travelt, d me var var p Folk i sentrum p Leirvik samtidig med stemne i Sandnes.
19.04.2024
Regionsmeisterskap 13. april
rets regionsmeisterskap vart arrangert i Sandnes, og hadde 107 deltakar inkludert barnestemnet. Stord var representert av 3 ungdom og 5 barn som representerte klubben p ein svrt god mte.