Siste planlagde gradering før sommaren
Sponsorar

Judoavslutning p Hystad skole mandag 10.juni 1800 - 2000

Klikk p bilete for full storleik

Det var godt oppmte av barn, foreldre og besteforeldre samt trenere/ledere p judoavslutningen fr ferien. Totalt var det 58 som kom.

Klikk p bilete for full storleik
Ole Severin tok seg av selve aktiviteten med god hjelp av ystein og Bent-Henning
Det startet med en oppvisning av barna som viste variete aktivitet fra oppvarming til flotte kast. Avsluttet med en lek.

Klikk p bilete for full storleik
S var det en ungdom sammen med en trener som fikk vise mange flotte kast, holdegrep og kamp. Tydelig at publikum likte det de s fra bde barn og ungdom og trenere.

Klikk p bilete for full storleik
Avsluttet aktiviteten ved at ystein, Bent-Henning, Kurt, Solrunn og Ole Severin delte ut medaljer til alle som var med.
S var det servering av pizza , brus , saft til alle som stilte opp. Ansvar her hadde Linda med god hjelp av Morten og Espen.

Takker alle utvere, trenere, foreldre og besteforeldre som deltok med rigging og rydding fr og etter avslutningen.

Ole Severin Nesse

03.07.2024
Har du lyst begynna p judo? Kom p open dag!
Kunne du tenkt deg koma i betre form? Lra deg betre kroppskontroll, balanse? Kunne du tenkt deg lra kampsport for sjlvforsvar, mosjon eller konkurranse? Har du lyst leika og vera aktiv med barn, ungdom og vaksne i ein gymsal?
12.06.2024
Judoavslutning p Hystad skole mandag 10.juni 1800 - 2000
09.06.2024
Aktiv helg for judoklubben
Laurdag 8. juni har Judoklubb Stord hatt det travelt, d me var var p Folk i sentrum p Leirvik samtidig med stemne i Sandnes.