Siste planlagde gradering før sommaren
Sponsorar

Meld deg inn i Spond-gruppa!

Etter nske fr foreldre og medlemmar, har me ftt oppretta ei gruppa p Spond. Fr no av gr me over til bruka denne for pmelding til stemne, arrangement og dugnad.

Alle medlemmer skal ha ftt ein invitasjon p SMS og epost. Viss du ikkje har ftt, ta kontakt med Kjetil p tlf 90573306.

03.07.2024
Har du lyst begynna p judo? Kom p open dag!
Kunne du tenkt deg koma i betre form? Lra deg betre kroppskontroll, balanse? Kunne du tenkt deg lra kampsport for sjlvforsvar, mosjon eller konkurranse? Har du lyst leika og vera aktiv med barn, ungdom og vaksne i ein gymsal?
12.06.2024
Judoavslutning p Hystad skole mandag 10.juni 1800 - 2000
Det var godt oppmte av barn, foreldre og besteforeldre samt trenere/ledere p judoavslutningen fr ferien. Totalt var det 58 som kom.
09.06.2024
Aktiv helg for judoklubben
Laurdag 8. juni har Judoklubb Stord hatt det travelt, d me var var p Folk i sentrum p Leirvik samtidig med stemne i Sandnes.