Siste planlagde gradering før sommaren
Sponsorar

Treningssamling 6.-7. januar

Oppstilling fr siste kta

Som start p det nye ret arrangerte me ei intern treningssamling for medlemmane vre. Me har hatt ei kjempefin helg med mykje judo og sosialt samvr.

Tomoe nage
Me starta med to treningskter laurdag ettermiddag. Mellom ktene hadde me matpause med deilig mat som foreldre leverte.

Klar for ei natt p tatami
Barnepartiet fekk overnatta i gymsalen denne gongen, og hadde ein koseleg kveld sjlv om det var litt kaldt. Om kvelden gjekk dei ogs ein liten runde med julebukk, sjlvsagt utkledd som judoutvarar.

God stemning og stor aktivitet p morgonkta
Sundag morgon hadde barnepartiet ei lang kt med mykje leik og litt judo. Her fekk Timian p 11 r prva seg som trenar for frste gong, og me fekk ogs gleda av ha med den engasjerte og dyktige sportssjefen i Norges Judoforbund, Tore Fauske Haugen, som gjestetrenar. Han gjesta klubben heile helga, som oppflging av Kjetil som var p trenarkurs i fjor vinter.

O goshi
Etterp hadde me open dag, med trening for alle vre eigne medlemmar og nokre som kom p besk og hadde lyst prva judo for frste gong. Eit fantastisk arrangement med over 20 barn, nokre ungdommar og dei fleste av klubben sine trenarar p matta samtidig.

Kurt viser kast
Me takkar trenarar, utvarar og dugnadsgjengen for ei fin helg med mykje engasjement og idrettsglede.

Mange glade barn p matta

12.06.2024
Judoavslutning p Hystad skole mandag 10.juni 1800 - 2000
Det var godt oppmte av barn, foreldre og besteforeldre samt trenere/ledere p judoavslutningen fr ferien. Totalt var det 58 som kom.
09.06.2024
Aktiv helg for judoklubben
Laurdag 8. juni har Judoklubb Stord hatt det travelt, d me var var p Folk i sentrum p Leirvik samtidig med stemne i Sandnes.
19.04.2024
Regionsmeisterskap 13. april
rets regionsmeisterskap vart arrangert i Sandnes, og hadde 107 deltakar inkludert barnestemnet. Stord var representert av 3 ungdom og 5 barn som representerte klubben p ein svrt god mte.