Malva og Selma har fått gult belte

Juleavslutning 2023

Juleavslutning 2.desember 2023 med en ny vri.

Judo Klubb Stord arrangerte en juleavslutning p Hystad skole lrdag 2.desember.

Startet med treningssamling kl. 1200 med Kurt og Morten med pflgende stevne i etterkant for de som nsket delta for barn, ungdom og voksne med god hjelp av Kurt, Kjetil, Linda og Solrunn og Ole. Medaljene ble delt ut av Ole og Linda der alle fikk lik medalje for flott innsats. Avsluttet med Lefser, pizza, kaffi, saft og brus. Dette ble ordnet av Linda og Sissel. Mange foreldre stilte opp og var med p avslutningen. Totalt var vi 42 som deltok p avslutningen som ble ferdig kl. ca kl. 1700.

Var en fin juleavslutning med en flott ramme. Takker alle som deltok i selve arrangementet og det rundt slik at det ble en flott avslutning.

nsker alle medlemmer og foreldre en riktig god jul.

Ole Severin Nesse

Siste trening fr jul er 14. desember.

18.02.2024
Stemne i Haugesund 17. februar
Me vart inviterte til Haugesund p eit lite barnestemne. Der deltok Timian i U13 og Victor, Hvard og Thea i U13. Alle gjekk fine kampar og fekk til mykje av det dei har vd p.
31.01.2024
Meld deg inn i Spond-gruppa!
Etter nske fr foreldre og medlemmar, har me ftt oppretta ei gruppa p Spond. Fr no av gr me over til bruka denne for pmelding til stemne, arrangement og dugnad.

Alle medlemmer skal ha ftt ein invitasjon p SMS og epost. Viss du ikkje har ftt, ta kontakt med Kjetil p tlf 90573306.
09.01.2024
Treningssamling 6.-7. januar
Som start p det nye ret arrangerte me ei intern treningssamling for medlemmane vre. Me har hatt ei kjempefin helg med mykje judo og sosialt samvr.