Siste planlagde gradering før sommaren
Sponsorar

Juleavslutning 2023

Juleavslutning 2.desember 2023 med en ny vri.

Judo Klubb Stord arrangerte en juleavslutning p Hystad skole lrdag 2.desember.

Startet med treningssamling kl. 1200 med Kurt og Morten med pflgende stevne i etterkant for de som nsket delta for barn, ungdom og voksne med god hjelp av Kurt, Kjetil, Linda og Solrunn og Ole. Medaljene ble delt ut av Ole og Linda der alle fikk lik medalje for flott innsats. Avsluttet med Lefser, pizza, kaffi, saft og brus. Dette ble ordnet av Linda og Sissel. Mange foreldre stilte opp og var med p avslutningen. Totalt var vi 42 som deltok p avslutningen som ble ferdig kl. ca kl. 1700.

Var en fin juleavslutning med en flott ramme. Takker alle som deltok i selve arrangementet og det rundt slik at det ble en flott avslutning.

nsker alle medlemmer og foreldre en riktig god jul.

Ole Severin Nesse

Siste trening fr jul er 14. desember.

03.07.2024
Har du lyst begynna p judo? Kom p open dag!
Kunne du tenkt deg koma i betre form? Lra deg betre kroppskontroll, balanse? Kunne du tenkt deg lra kampsport for sjlvforsvar, mosjon eller konkurranse? Har du lyst leika og vera aktiv med barn, ungdom og vaksne i ein gymsal?
12.06.2024
Judoavslutning p Hystad skole mandag 10.juni 1800 - 2000
Det var godt oppmte av barn, foreldre og besteforeldre samt trenere/ledere p judoavslutningen fr ferien. Totalt var det 58 som kom.
09.06.2024
Aktiv helg for judoklubben
Laurdag 8. juni har Judoklubb Stord hatt det travelt, d me var var p Folk i sentrum p Leirvik samtidig med stemne i Sandnes.