Nøgd bronsevinnar

Hauststemnet i Sandnes

Den strste delegasjonen fr Judoklubb Stord p fleire r deltok p hauststemnet i Sandnes laurdag 4. november.

Johan, Edvin, Victor og Hvard deltok i barneklassen, gjekk gode kampar og vann mange av dei. Kamptrening denne hausten har gitt gode resultat og ungane vre viser stor innsats og idrettsglede.

Christine gjekk sitt frste stemne i U15. Ho gjekk mange gode og jamne kampar mot sterke rogalandsjenter, vann nokre kampar med flotte kast og fekk til slutt bronsemedalje.

William deltok g p sitt frste stemne, i ei skikkeleg sterk U18-gruppe.

22.11.2023
Juleavslutning 2023
Som ei utviding av den vanlege juleavslutninga med pizza, ynskjer me i r invitera til treningssamling og klubbstemne for barn og ungdom, laurdag 2. november.

Hpar at flest mogleg medlemmar og foreldre kan setja av dagen til dette.
04.11.2023
Hauststemnet i Sandnes
26.10.2023
Haustens frste gradering
Edvin tok gult belte i dag. Klubben gratulerer med godt gjennomfrt gradering og velfortent ny grad!