Malva og Selma har fått gult belte

Sommeravslutning 2023

Det blir avslutning fr ferien mandag 12.juni for alle.

Foreldre er hjertelig velkomne

Barn og ungdom m stille i judodrakt da vi skal ha noen leker og andre aktiviteter med
utdeling av premier til alle som deltar.

Tid: kl. 18002000

Sted:

Gymsalen p Hystad skole

Det blir litt prat, aktiviteter, pizza og noe drikke for alle.

Send en melding p SMS til Ole Severin Nesse telefon 90080838 innen torsdag 8. juni slik at vi kan se hvor mange som kommer. Vi trenger informasjon om antall fordi vi m bestille pizza m.m
MVH
Ole Severin

18.02.2024
Stemne i Haugesund 17. februar
Me vart inviterte til Haugesund p eit lite barnestemne. Der deltok Timian i U13 og Victor, Hvard og Thea i U13. Alle gjekk fine kampar og fekk til mykje av det dei har vd p.
31.01.2024
Meld deg inn i Spond-gruppa!
Etter nske fr foreldre og medlemmar, har me ftt oppretta ei gruppa p Spond. Fr no av gr me over til bruka denne for pmelding til stemne, arrangement og dugnad.

Alle medlemmer skal ha ftt ein invitasjon p SMS og epost. Viss du ikkje har ftt, ta kontakt med Kjetil p tlf 90573306.
09.01.2024
Treningssamling 6.-7. januar
Som start p det nye ret arrangerte me ei intern treningssamling for medlemmane vre. Me har hatt ei kjempefin helg med mykje judo og sosialt samvr.