En sølvmedalje

Oppstart 2021 utsatt

Alle medlemmer. Godt nytt r.

Det nye ret starter med nye smittevern-restriksjoner p.g.akoronapandemien. Dette fr konsekvenser for treningen vr. Vi m derforutsette oppstart av treningen til tidligst mandag 18.januar. Ny melding blirgitt om noe endre seg. Hold dere friske slik at vi kan f starte oppigjen nr det blir mulig.

Ole Severin Nesse

Vi nsker velkommen til ett nytt r, men som dere sikkert har ftt med dere s preger Korona fremdeles hverdagen vr. Vi flger myndighetenes rd og hper at trening kan starte treningen s fort myndighetene pner opp samfunnet igjen.

11.04.2021
ENDELIG KAN VI TRENE IGJEN
Fra i morgen av, den 12. april kan endelig de under 20 trene igjen.
17.03.2021
Stans i all trening

P.G.A smittesituasjonen i kommunen blir all trening innendrs stengt fra 17.mars til 9.april. Les mer info p kommunen sin hjemmeside.

23.01.2021
ENDELIG KAN VI TRENE IGJEN

Oppstart av trening for de som er under 20 r starter mandag25.januar kl. 1800. Vi m fremdeles flge strenge smitteverntiltak.