En sølvmedalje

Oppstart 2021 utsatt

Alle medlemmer. Godt nytt r.

Det nye ret starter med nye smittevern-restriksjoner p.g.akoronapandemien. Dette fr konsekvenser for treningen vr. Vi m derforutsette oppstart av treningen til tidligst mandag 18.januar. Ny melding blirgitt om noe endre seg. Hold dere friske slik at vi kan f starte oppigjen nr det blir mulig.

Ole Severin Nesse

Vi nsker velkommen til ett nytt r, men som dere sikkert har ftt med dere s preger Korona fremdeles hverdagen vr. Vi flger myndighetenes rd og hper at trening kan starte treningen s fort myndighetene pner opp samfunnet igjen.

26.09.2021
Hststevne 2021
Lrdag 9. oktober inviterer Sandnes Judoklubb til hststevne. Bli med p rets frste stevne uten Corona restriksjoner
30.08.2021
ENDELIG KAN VI TRENE IGJEN!

Oppstart av judotreningen for alle mandag kl. 1800 ogfortsetter torsdag kl. 1800.

Vil komme egne tider for alle grupper nr dette er klart.

Nye og gamle medlemmer er velkomne.

Ole Severin Nesse
11.04.2021
ENDELIG KAN VI TRENE IGJEN
Fra i morgen av, den 12. april kan endelig de under 20 trene igjen.