En sølvmedalje

ENDELIG KAN VI TRENE IGJEN

Endelig kan vi f i gangtreningen igjen med strenge smitteverntiltak.

Treningsstart p Hystad skole mandag 21.sept kl. 1800 1930 og fortsetter torsdag 24.sept. til samme tid for barn og ungdom under 20 r.

Alle som mter skal ikke ha symptomer p forkjlelse, halsinfeksjon eller lignende.

En nsker at foreldre leverer barna ved inngangen p skolen og henter de ved treningsslutt. Dette med hensyn p smittevern.

Fordel at alle har p seg drakten nr de kommer slik at vi bruker garderobe minst mulig.

Draktene skal vaskes etter hver trening slik at de er rene til neste trening.

Trenere vil srge for renhold i forkant og etterkant av treningen og har med utstyr som antibac for handvask etc.

Viktig flge instruksjonene som trenere gir beskjed om med hensyn p smittevern.

Registrering av alle som kommer p trening blir utfrt . Dette gjelde bde trenere og utvere.

OBS: For de over 20 r m vi vente litt med oppstart til vi ser hvordan dette gr. Ny melding vil da komme.

Da nsker vi alle de under 20 r velkomne .

Ole Severin Nesse

11.04.2021
ENDELIG KAN VI TRENE IGJEN
Fra i morgen av, den 12. april kan endelig de under 20 trene igjen.
17.03.2021
Stans i all trening

P.G.A smittesituasjonen i kommunen blir all trening innendrs stengt fra 17.mars til 9.april. Les mer info p kommunen sin hjemmeside.

23.01.2021
ENDELIG KAN VI TRENE IGJEN

Oppstart av trening for de som er under 20 r starter mandag25.januar kl. 1800. Vi m fremdeles flge strenge smitteverntiltak.