En sølvmedalje

ENDELIG KAN VI TRENE IGJEN

Endelig kan vi f i gangtreningen igjen med strenge smitteverntiltak.

Treningsstart p Hystad skole mandag 21.sept kl. 1800 1930 og fortsetter torsdag 24.sept. til samme tid for barn og ungdom under 20 r.

Alle som mter skal ikke ha symptomer p forkjlelse, halsinfeksjon eller lignende.

En nsker at foreldre leverer barna ved inngangen p skolen og henter de ved treningsslutt. Dette med hensyn p smittevern.

Fordel at alle har p seg drakten nr de kommer slik at vi bruker garderobe minst mulig.

Draktene skal vaskes etter hver trening slik at de er rene til neste trening.

Trenere vil srge for renhold i forkant og etterkant av treningen og har med utstyr som antibac for handvask etc.

Viktig flge instruksjonene som trenere gir beskjed om med hensyn p smittevern.

Registrering av alle som kommer p trening blir utfrt . Dette gjelde bde trenere og utvere.

OBS: For de over 20 r m vi vente litt med oppstart til vi ser hvordan dette gr. Ny melding vil da komme.

Da nsker vi alle de under 20 r velkomne .

Ole Severin Nesse

15.09.2020
ENDELIG KAN VI TRENE IGJEN

Endelig kan vi f i gangtreningen igjen med strenge smitteverntiltak.

09.09.2020
TRENING HST 2020

Hei her kjem litt informasjon ang. klubben, oppstart ogtreningstider:
Me har venta p melding fraskulen om treningstider og oppstart. Vi kan no f starte opp i sm grupper barnog ungdom under 20 r. Fr me kan gjere dette m ein del p plass nr det gjeldsmitteverntiltak og trenere.
Klubben tar pgande Coronapandemi med plagte restreksjoner og smittevernstiltak p alvor, ting tarderfor diverre litt lang tid i disse dager.
Flg med p denne sida, meirinformasjon kjem etter kvart
14.03.2020
Alle treninger er avlyst
P grunn av den pgende situasjonen med Corona viruset vi alle treninger inntil videre vre avlyst