Asbjørn

NM for ungdom og junior 2019

Junior NM 2019

Nm for ungdom og junior ble arrangert av Ippon JK i Nadderudhallen i Brum 16 og 17 nov.19, med 190 deltakere

Laget

Judo Klubb Stord deltok med 3 deltakere. Og deltok i U18G -73kg og -81kg som var det strste klassene.

Tre utvere

Olav Grns Handeland i U18G -81.

Han imponerte stort med mange flotte kamper og gikk like godt til bronsefinalen der det ble tap . Ble til slutt 5.pl og langt over forventing ettersom dette var en av de strste klassene. Fantastisk prestasjon og utvikling.

Asbjrn i kamp

Asbjrn Haraldsen deltok i U18G -73 kg.

Kjempa seg fram til bronsefinalen der det ble tap. Ble til slutt 5.pl etter en fantastisk innsats og over forventing i dette selskapet. Dette var en av de strste klassene . Det er sm marginer om g helt til topps.

Ask i kamp

Ask nes i U18G 81 kg.

Ble tap i frste kamp og mtte gjennom rekvalifisering som han vann. Havnet p 7 pl til slutt. Flott innsats for en som deltok i U18 i NM for frste gang.

Meget imponert av alle tre utverene.

Ask ble med som utver p Trondheim sitt U18 lag p sndagen der de vann et suverent gull. Gratulerer.

Coach og reiseleder Ole Severin

Coach og reiseleder: Linda Nesse

Reiseleder og transportr: Sissel Haraldsen

Fantastisk god hjelp av Sissel som srget for transport til og fra hotellet til stevnelokalet, hjelp i hallen og turen hjem med utverene. Ole og Linda tok utverene med fra Stokken fredagen slik at de kunne f full skoledag og samtidig n innveiingen fredagen.

Reisegjengen

Et vellykka arr.

Ole Severin Nesse

14.03.2020