En sølvmedalje

Norges Cup i Sandnes 19 oktober

Stolt medaljevinner

Vi stilte med to deltakere deltakere p Norgescup stemne i Sandnes denne helgen

Ask i finalekampen

Ask Nes deltok i G U18 -81 kg under vestlandscup og Asbjrn deltok i GU18 -73kg 19.oktober 2019.10.24

Ask p pallen

Ask imponerte med ta slv i sin klasse og tapte kun mot en svartbelter fra England. Flotte kamper.

Asbjrn mtte opp i -73 kg og ndde ikke opp denne gang med likevel god erfaring frem mot NM for ungdom og junior 16 og 17 nov.

Olav skulle og vre med men han var syk.

Sissel, Espen  og fam. Nes var med som foreldre og ssken og Ole Severin var med som coach .

Det var treningssamling p sndagen der hadde vi ingen med men vi som var med som coach var til stede for f med seg en flott og lrerik samling.

15.09.2020
ENDELIG KAN VI TRENE IGJEN

Endelig kan vi f i gangtreningen igjen med strenge smitteverntiltak.

09.09.2020
TRENING HST 2020

Hei her kjem litt informasjon ang. klubben, oppstart ogtreningstider:
Me har venta p melding fraskulen om treningstider og oppstart. Vi kan no f starte opp i sm grupper barnog ungdom under 20 r. Fr me kan gjere dette m ein del p plass nr det gjeldsmitteverntiltak og trenere.
Klubben tar pgande Coronapandemi med plagte restreksjoner og smittevernstiltak p alvor, ting tarderfor diverre litt lang tid i disse dager.
Flg med p denne sida, meirinformasjon kjem etter kvart
14.03.2020
Alle treninger er avlyst
P grunn av den pgende situasjonen med Corona viruset vi alle treninger inntil videre vre avlyst