Sølvvinner NM

Regionssamling 2. - 3. november

Judoregion Vest inviterer alle utvere fra 10 år og eldre til regional treningssamling med regionstrener NeilEckersley. Regionssamlingen er åpen for nasjonal og internasjonal deltagelse.

Innsjekk klokken 18:00 den 2. November fr vi starter en Teknikk og Randori kt klokken 1900, kveldsmat p fredagen servers klokken 21. Frokost serveres klokken 0900 og vi avslutter klokken 1800 p lrdag den 3. november. Se programmet og detaljer i bildene.

Pmelding

23.05.2019
Sommeravslutning 2019

Judoavslutning for alle judoutvere med foreldre p Hystad skole mandag 27.mai kl. 1800 1915.
Gratis Plser, Is, saft og kaffi m.m til alle.

Blir ikke trening den kvelden.

Siste trening fr ferien:

Barn: torsdag 23.mai
Ungdom/Voksne : Torsdag 6.juni
14.05.2019
Hafrsfjordslaget lrdag 25 mai!

Stavanger judoklubb inviterer alle barn, ungdom og voksne til Hafrsfjordsalget lrdag 25 mai! Dette blir bra opplading for NM! Pmelding vil bli tilgjengelig via min idrett etter hvert, all pmelding vil skje der. Mer info finner dere i invitasjonen.

Hper dere har mulighet til stille, dette blir gy!
09.05.2019
Reisebrev fr Korea
Kristian har vore p jobbreise i Korea i ein mnad no. Han har sendt oss ei fin helsing