Sølvvinner NM

Regionssamling 2. - 3. november

Judoregion Vest inviterer alle utvere fra 10 år og eldre til regional treningssamling med regionstrener NeilEckersley. Regionssamlingen er åpen for nasjonal og internasjonal deltagelse.

Innsjekk klokken 18:00 den 2. November fr vi starter en Teknikk og Randori kt klokken 1900, kveldsmat p fredagen servers klokken 21. Frokost serveres klokken 0900 og vi avslutter klokken 1800 p lrdag den 3. november. Se programmet og detaljer i bildene.

Pmelding

11.06.2019
Handballfestivalen
Takker alle for en fantastisk flott jobb med vakthold /rydding og kiosk under handballfestivalen. Har ftt mange flotte tilbakemeldinger fra utvere/foreldre og adm. for festivalen.

MVHOLE
11.06.2019
Reisebrev fr Alexandra
Alexandra Nordtun var med p Budo Nord i Sverige hun teamet opp med flere deltakere i fra Oslo