Graderinger våren 2018

Klubbty fra Proffsport

Vi har n inngtt en avtale med Proffsport for levering av klubbty!

Merk! rabattfristen er n forlenget til 27. Nov!

www.proffsport.no har satt opp en flott kolleksjon for oss der alle som nsker det kan bestille klr med klubbens logo (og navnelogo om man nsker det) til fornuftige priser.

Fram til mandag 27. November fr alle som bruker rabattkoden JKS20 (uten hermetegn), 20% avslag p alt i Judoklubb Stords kolleksjon som introduksjonstilbud. Rabattkoden er ubegrenset og kan ogs brukes av venner og familie, perfekt for bursdag eller julegaver.

Vi er stolte av klubben vr, bli med oss og vis det! Her skal alle finne noe som faller i smak, og det er viktig at vi viser oss fram.

Proffsport tar seg av bestilling, trykking og levering av klrne direkte hjem til dere med
fri frakt p alle ordre over 1000,-.

Link til Judoklubbstord kolleksjon:

Regionssamling 2. - 3. november

Judoregion Vest inviterer alle utvere fra 10 år og eldre til regional treningssamling med regionstrener NeilEckersley. Regionssamlingen er åpen for nasjonal og internasjonal deltagelse.
25.08.2018
Oppstart hsten 2018
Endelig starter judoen igjen p Hystad Skule
18.06.2018
Sommeravslutning 2018
Sommeravslutningen ble arrangert torsdag den 14.06.