Sølvvinner NM

Asbjrn tok slv igjen

Asbjrn Haraldsen var eneste deltager fra JKS under norgescup stevnet Ippon Cup 16. september. Han tok der en flott slvmedalje i U15 -66kg. De to frste kampene gav ippon seire, mens det etter nr 2 minutter ut i finalen ble tap mot Daniel Hovrind.

Vi takker Haugesund som tok seg av Asbjrn underveis, og spesielt Arnstein Brekke som coachet ham under kampene i U15.

Asbjrn deltok ogs i U18 -66kg, men fikk der tap i frste kampen mot Filip Banach som endte p tredje plass i klassen og ikke flere kamper denne gangen.

Reiseleder var Sissel Haraldsen, og hyggelig at Tobias ble med for gjre seg kjent med hvordan det er p stevner.

07.01.2019
Oppstart 2019

Treningen for ungdom og voksne starter mandag 7. Januar kl. 1900

Barnetreningen starter torsdag 10. Januar kl. 1800

Ole Severin Nesse
07.01.2019
Region Mesterskap

Judo Klubb Stord inviterer til Regionsmesterskap (RM) i Region vest. I henhold tilstevnereglementet blir det ikke arrangert RM for barn, men vi vil i steden arrangerekonkurranse med grupper.
22.11.2018
Juleavslutning