Tommy med sølv i U15 klassen

Asbjrn tok slv igjen

Asbjrn Haraldsen var eneste deltager fra JKS under norgescup stevnet Ippon Cup 16. september. Han tok der en flott slvmedalje i U15 -66kg. De to frste kampene gav ippon seire, mens det etter nr 2 minutter ut i finalen ble tap mot Daniel Hovrind.

Vi takker Haugesund som tok seg av Asbjrn underveis, og spesielt Arnstein Brekke som coachet ham under kampene i U15.

Asbjrn deltok ogs i U18 -66kg, men fikk der tap i frste kampen mot Filip Banach som endte p tredje plass i klassen og ikke flere kamper denne gangen.

Reiseleder var Sissel Haraldsen, og hyggelig at Tobias ble med for gjre seg kjent med hvordan det er p stevner.

14.02.2018
Innkalling til rsmte
Innkaller med dette til rsmte for JKS den 20. mars 2018. Se innkallingen HER.

Saksdokumentene blir gjort tilgjengelige for alle medlemmer senest 1 uke fr rsmtet.
14.02.2018
Ingen trening torsdag 1. mars
Skolen skal selv bruke hallen denne dagen, s torsdag 1. mars blir det ikke trening for noen av partiene.
13.02.2018
Vinterferiekampanje hos Proffsport
Proffsport har n 25% rabatt hele vinterferien! Benytt denne muligheten til bestille klubbty med Judoklubb Stord logo n.

Dere finner sortimentet HER og bestiller selv.

Lp og kjp!