Graderinger våren 2018

Asbjrn tok slv igjen

Asbjrn Haraldsen var eneste deltager fra JKS under norgescup stevnet Ippon Cup 16. september. Han tok der en flott slvmedalje i U15 -66kg. De to frste kampene gav ippon seire, mens det etter nr 2 minutter ut i finalen ble tap mot Daniel Hovrind.

Vi takker Haugesund som tok seg av Asbjrn underveis, og spesielt Arnstein Brekke som coachet ham under kampene i U15.

Asbjrn deltok ogs i U18 -66kg, men fikk der tap i frste kampen mot Filip Banach som endte p tredje plass i klassen og ikke flere kamper denne gangen.

Reiseleder var Sissel Haraldsen, og hyggelig at Tobias ble med for gjre seg kjent med hvordan det er p stevner.

Regionssamling 2. - 3. november

Judoregion Vest inviterer alle utvere fra 10 år og eldre til regional treningssamling med regionstrener NeilEckersley. Regionssamlingen er åpen for nasjonal og internasjonal deltagelse.
25.08.2018
Oppstart hsten 2018
Endelig starter judoen igjen p Hystad Skule
18.06.2018
Sommeravslutning 2018
Sommeravslutningen ble arrangert torsdag den 14.06.